Tърговска платформа Tradernet.bg shopping center .

Стоки и услуги на едно място !!!

Функциониране на Tradernet.bg shopping center


Tradernet.bg shopping center e търговска платформа, позволяваща на търговци използващи услугите на Трейдърнет.бг ЕООД да предлагат на вас КЛИЕНТА, пълния си асортимен от продукти и услуги. Трейдърнет.бг ЕООД не играе роля на посредник между отношениеята КЛИЕНТ и ТЪРГОВЕЦ. Трейдърнет.бг ЕООД не продава стоките и услугите на Търговците включени в Tradernet.bg shopping center.


Търговската ни платформа осигурява интернет достъп на всеки краен клиент до много голям асортимент от продукти и услуги, като позволява на КЛИЕНТА без да се налага да се регистрира да отправя запитвания или генерира заявки за поръчка към Търговците участващи тук.
Всички търговци и агенции представящи своите стоки и усуги в Tradernet.bg имат договорни отношения с нас, изплзвайки услугата търговски сайт "Трейдърнет", като тяхната дейност е под непрестанно наблюдение от страна на екипа ни, за да гарантираме качественото ви обслужване.

Продукти и услуги в Tradernet.bg shopping center


Всеки продукт или услуга предлагана в Tradernet.bg shopping center се свързва еднозначно с името на търговеца или Агенцията която го представя.
Към всеки продукт или услуга може да се видят актуална информация за всеки един търговец, търговския му сайт, условия за обслужване клиенти.
Търговските условия, таксите, политиката по връщане и гаранциите могат да варират между отделните търговци, като условията могат се видят прикрепени към всеки един продукт или услуга.

Поръчки и Запитвания процедури


Всяка подадена поръчка или запитване се прехвърля към търговеца или търговците ако сте избрали стоки от повече от един ТЪРГОВЕЦ. Продуктите се доставят директно от търговеца или търговците, заедно с всички придружаващи документи.
Не трябва да се смята. че когато Клиента отправи поръчка към Търговец, то тя задължително трябва да бъде изпълнена в пълният и обем. Търговеца има задължението при получаване на поръчката да ви отговори и да потвърди или да откаже цялостно или частично поръчката. Една от основните причини Търговеца да ви откаже изпълнение на дадена поръчка е липсата на налични количества към момента.
Една голяма част от артикулите представени в Tradernet.bg shopping center са стоки които не са налични в склад, това основно касае стоките от групите /Мебели и други които се изработват по заявка./
При направена поръчка, търговската платформа ви генерира автоматичен профил, чрез които можете да следите и статуса на поръчката си, процеса по обработка на поръчката ви от подаването ѝ до самата доставка на посочения от вас адрес.

Плащане на поръчките


Продуктите, предлагани от нашите търговци в Tradernet.bg shopping center, могат да се заплатят с наложен платеж (в брой) директно на куриера при получаване на пратката.
Предлага се опция за плащане с кредитна и дебитна карта, директно на виртуалния пост терминал на конкретния ТЪРГОВЕЦ, ако той има интегриран такъв тип услуга към търговския му сайт.

Доставка на поръчките

Доставката за продуктите, предлагани в Tradernet.bg се извършва съгласно условията, цена и сроковете посочени от ТЪРГОВЕЦА към всеки артикул или при условия договорени между вас Клиента и Търговеца по време на потвърждение на направената поръчка. Доставката на поръчките генерирани през Tradernet.bg shopping center се извършва с куриер директно от складовете на ТЪРГОВЕЦА, до посочен в поръчката адрес. Лично получаване на продукти в обекти на ТЪРГОВЕЦА е възможно след договорка с него.

Гаранция и сервиз

За всички продукти, към които е приложимо гаранционно обслужване, заедно с продукта ще получите гаранционна карта с условията на гаранцията, както и информация за сервизните центрове, където можете да се възползвате от гаранцията. Гаранционното обслужване на продуктите от поръчани през Tradernet.bg се поема от съответния ТЪРГОВЕЦ или от производителя на продукта. Ако не сте получили Гаранционна карта, желателно е да се свържете с Търговеца максимано бързо след доставаката на продукта.

Връщане на продукти

Всички ТЪРГОВЦИ участващи в Tradernet.bg shopping center са задължени да спазват минималният законовия срок от 14 работни дни през който КЛИЕНТА има право да върне стока, закупена дистанционно,за които е разрешена опцията за връщане. Информация относно политиката за връщане ще намерите към всеки продукт, в сайта на ТЪРГОВЕЦА.