Разгледайте по страници : 1
Вие сте на страница 1 от 1

Сладкарски кувертюр натурален - 250гр. От Секрето 13 ЕООД

Сладкарски кувертюр натурален - 250гр.

нов продукт

2.60 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Сладкарски кувертюр бял - 250гр. От Секрето 13 ЕООД

Сладкарски кувертюр бял - 250гр.

нов продукт

2.60 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Сладкарски кувертюр млечен - 250гр. От Секрето 13 ЕООД

Сладкарски кувертюр млечен - 250гр.

нов продукт

2.60 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Крема Аворио 360 гр. От Секрето 13 ЕООД

Крема Аворио 360 гр.

нов продукт

3.20 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Какаов крем Макао 360 гр. От Секрето 13 ЕООД

Какаов крем Макао 360 гр.

нов продукт

3.20 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Алкално какао на прах - 22% - 100гр. От Секрето 13 ЕООД

Алкално какао на прах - 22% - 100гр.

нов продукт

3.50 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Ковър крем дарк 350 гр. От Секрето 13 ЕООД

Ковър крем дарк 350 гр.

нов продукт

3.50 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД
-33.33%

Какаов крем за печива  350 гр. От Секрето 13 ЕООД

Какаов крем за печива 350 гр.

на промоция

3.60 лв. 2.40 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Термоустойчиви капки натурален шоколад - 250 гр. От Секрето 13 ЕООД

Термоустойчиви капки натурален шоколад - 250 гр.

нов продукт

3.90 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Термоустойчиви бели капки - 250гр. От Секрето 13 ЕООД

Термоустойчиви бели капки - 250гр.

нов продукт

3.90 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Термоустойчиви капки млечен шоколад - 250 гр. От Секрето 13 ЕООД

Термоустойчиви капки млечен шоколад - 250 гр.

нов продукт

3.90 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Чоко Мари какаов крем  0,500 гр. От Секрето 13 ЕООД

Чоко Мари какаов крем 0,500 гр.

нов продукт

4.30 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Сладкарски кувертюр бял - 500гр. От Секрето 13 ЕООД

Сладкарски кувертюр бял - 500гр.

нов продукт

4.50 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Сладкарски кувертюр натурален - 500гр. От Секрето 13 ЕООД

Сладкарски кувертюр натурален - 500гр.

нов продукт

4.50 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Бял имитационен шоколад на калети Рио - 400гр. От Секрето 13 ЕООД

Бял имитационен шоколад на калети Рио - 400гр.

нов продукт

4.50 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Млечен имитационен шоколад  Рио - 400гр. От Секрето 13 ЕООД

Млечен имитационен шоколад Рио - 400гр.

нов продукт

4.50 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Сладкарски кувертюр млечен - 500гр. От Секрето 13 ЕООД

Сладкарски кувертюр млечен - 500гр.

нов продукт

4.50 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Оранжева глазура на калети - портокал - 200гр. От Секрето 13 ЕООД

Оранжева глазура на калети - портокал - 200гр.

нов продукт

4.80 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Зелена глазура на калети - пистачо - 200гр. От Секрето 13 ЕООД

Зелена глазура на калети - пистачо - 200гр.

нов продукт

4.80 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Жълтa глазура на калети - лимон - 200гр. От Секрето 13 ЕООД

Жълтa глазура на калети - лимон - 200гр.

нов продукт

4.80 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Розова глазура на калети - ягода - 200гр. От Секрето 13 ЕООД

Розова глазура на калети - ягода - 200гр.

нов продукт

4.80 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Синя глазура на калети - 200гр. От Секрето 13 ЕООД

Синя глазура на калети - 200гр.

нов продукт

4.80 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Скалиета тъмен шоколад - 250гр. От Секрето 13 ЕООД

Скалиета тъмен шоколад - 250гр.

нов продукт

5.20 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД
-13.46%

Скалиета бял шоколад - 250гр. От Секрето 13 ЕООД

Скалиета бял шоколад - 250гр.

на промоция

5.20 лв. 4.50 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Блосъм дуо - 250гр. От Секрето 13 ЕООД

Блосъм дуо - 250гр.

нов продукт

6.30 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Крема Аворио 1кг. От Секрето 13 ЕООД

Крема Аворио 1кг.

нов продукт

6.90 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Какаов крем Макао 1 кг. От Секрето 13 ЕООД

Какаов крем Макао 1 кг.

нов продукт

7.20 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Топинг шоколадов вкус - 900 гр От Секрето 13 ЕООД

Топинг шоколадов вкус - 900 гр

нов продукт

8.00 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Алкално какао на прах - 22% - 250гр. От Секрето 13 ЕООД

Алкално какао на прах - 22% - 250гр.

нов продукт

8.00 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

ПРОТЕИНОВ КРЕМ От Секрето 13 ЕООД

ПРОТЕИНОВ КРЕМ

нов продукт

8.90 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

КАКАО МАСА 0,500 гр. От Секрето 13 ЕООД

КАКАО МАСА 0,500 гр.

нов продукт

10.00 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Белгийски бял 35% шоколад Chips 1 см - 500 гр. От Секрето 13 ЕООД

Белгийски бял 35% шоколад Chips 1 см - 500 гр.

нов продукт

12.50 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Белгийски натурален 55% шоколад Chips 1 см - 500 гр. От Секрето 13 ЕООД

Белгийски натурален 55% шоколад Chips 1 см - 500 гр.

нов продукт

12.50 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Белгийски млечен 35% шоколад Chips 1 см - 500 гр. От Секрето 13 ЕООД

Белгийски млечен 35% шоколад Chips 1 см - 500 гр.

нов продукт

12.50 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД
-28.80%

Milka течен шоколад - 600 гр. От Секрето 13 ЕООД

Milka течен шоколад - 600 гр.

на промоция

12.50 лв. 8.90 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД
-14.29%

Белгийски млечен шоколад 35% Belcolade - 500гр. От Секрето 13 ЕООД

Белгийски млечен шоколад 35% Belcolade - 500гр.

на промоция

14.00 лв. 12.00 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

-14.29%

Белгийски натурален шоколад  Belcolade 55%, - 500гр. От Секрето 13 ЕООД

Белгийски натурален шоколад Belcolade 55%, - 500гр.

на промоция

14.00 лв. 12.00 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД
-14.29%

Белгийски бял шоколад Belcolade 31%, -500гр. От Секрето 13 ЕООД

Белгийски бял шоколад Belcolade 31%, -500гр.

на промоция

14.00 лв. 12.00 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Кувертюр бял 2кг. От Секрето 13 ЕООД

Кувертюр бял 2кг.

нов продукт

16.00 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Кувертюр млечен 2 кг. От Секрето 13 ЕООД

Кувертюр млечен 2 кг.

нов продукт

16.00 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Кувертюр какао лукс 2кг. От Секрето 13 ЕООД

Кувертюр какао лукс 2кг.

нов продукт

16.00 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД
-5.88%

Скалиета тъмен шоколад - 1кг. От Секрето 13 ЕООД

Скалиета тъмен шоколад - 1кг.

на промоция

17.00 лв. 16.00 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД
-5.88%

Скалиета бял шоколад - 1кг. От Секрето 13 ЕООД

Скалиета бял шоколад - 1кг.

на промоция

17.00 лв. 16.00 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Оранжева глазура на калети - портокал - 1 кг. От Секрето 13 ЕООД

Оранжева глазура на калети - портокал - 1 кг.

нов продукт

20.00 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Жълтa глазура на калети - лимон - 1 кг. От Секрето 13 ЕООД

Жълтa глазура на калети - лимон - 1 кг.

нов продукт

20.00 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Розова глазура на калети - ягода - 1 кг. От Секрето 13 ЕООД

Розова глазура на калети - ягода - 1 кг.

нов продукт

20.00 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД

Синя глазура на калети - 1 кг. От Секрето 13 ЕООД

Синя глазура на калети - 1 кг.

нов продукт

20.00 лв.
Предлага се от Секрето 13 ЕООД
Разгледайте по страници : 1
Вие сте на страница 1 от 1