Навесна фреза за мотоблокове BCS (кат.номер - 54)

Предлага сe от: Призма 50 ООД
Каталожен номер: 54
Актуализиран на: 21.01.2020
Плащане: в брой, по банков път
Призма 50 ООД приема плащане с кредитни и дебитни картни
Доставка: по куриер50
Гаранция: Уточнява се с търговеца
Наличност: Уточнява се с търговеца
add_to_favourities  Добави към
 електронния бележник
Вашето запитване за: Навесна фреза за мотоблокове BCS
До: Призма 50 ООД
*
*
*
*


*
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.

Продуктово представяне

За прикачване към мотоблокове BCS
Размери: 52см, 66см, 80см.

Условия за доставка, Плащане, Гаранция, Връщане на стока

Начин на плащане:

в брой, по банков път

Начин на дoставка:

по куриер50

Гаранция:

Уточнява се с търговеца,

Връщане на стока:

Минимум 14 дни след датата на получаване за стоки подлежащи на връщане, съгласно закона за електронната търговия в Р.България и общите условия на търговеца.

Информация за доставчика

Информация за Търговеца Призма 50 ООД
Име: Призма 50 ООД
Адрес: бул. Пловдив 4023 България
Телефон: 032/279888
Мобилен телефон: 0889043971
Факс: 032 634 427
Trade site: http://prizma50.tradernet.eu/

Адреси и контакти за връзка с фирмата:
1. Централен офис: бул.Асеновградско шосе 1
2. Складова база: бул.Асеновградско шосе 1
Информация от Призма 50 ООД
ЗА НАС

 

      

„Призма 50” ООД произвежда мотофрези, които се изработват в завода ни в гр. Пловдив. Прозводството включва още широка гама прикачен инвентар за мотофрези и поддръжка на постоянен набор от резервни части.

 Производствените процеси са под контрола на система за качество ISO 9001, сертифицирана от TUV.

В дейността на фирмата са включени още и дистрибуция на косеща техника с марката BCS, мотопомпи, генератори, двигатели и резервни части.

Освен широкия асортимент предлагана техника, тук винаги може да отправите въпросите относно работата и поддръжката на машините към добре подготвени специалисти. 

    

 

Начин за доставка

 Уважаеми клиенти, доставката на стоките става по куриер. Плащането става с наложен платеж или по банков път.

За повече информация - тел.: 032 279 888

Предимствата на мотофреза FORTECO

Бихме искали да представим на Вашето внимание една здрава, лека и удобна за ескплоатация мотофреза, предназначена за механизирано окопаване на зеленчукови полета, овощни градини и оранжерийни култури. Използва се за почвообработка с дълбочина до 30 см за унищожаване на плевели.
      Всички функционални детайли са изцяло метални, а въртящите се елементи са монтирани на търкалящи се лагери. Конструкцията е унифицирана за монтаж на различни модели четиритактови бензинови и дизелови двигатели с мощност от 3 до 8 НР.

        Редуктора е верижен, а корпусът му е пресован от дебела стоманена ламарина (2,5 мм), което предава голяма якост на конструкцията. Специалната пружинна конструкция на верижното зъбно колело поема усукванията, гаси вибрациите и намалява шума при работа. Близко разположените болтове на редукторa го предпазват от навлизане на пръст и  твърди частици. Всички движeщи се части са изработени от метал, а лагерите на машината имат допълнителна усилена защита и са защитени от запрашаване. Конструкцията е напълно разглобяема, което позволява лесна техническа поддръжка и ремонт.

Двигателя  е снабден с датчик за ниско ниво на маслото в картера, въздушният филтър се почиства механично и е за многократна употреба, бензиновия резервоара е галванизиран срещу корозия от водните пари, а изгорелите газове се отклоняват странично от оператора на мотофрезата. Двигателят се защитава от претоварване чрез назъбен трапецовиден ремък, управляван от задвижваща станция.

Кормилото е ергономично с възможност за регулиране, а  при транспортиране на машината се демонтира ръчно без употребата на инструмнети.

 Работните органи са компактни, позволяващи 3 фиксирани настройки на работната ширина от 30 до 90 см, в зависимост от отглежданите култури, големината на редовете и междуредовите разстояния. Широката база на лагерите гарантира по-висока стабилност на работните органи и запазването за по-дълго време на самите лагери.

Мотичките са изработени от качествена термообработена легирана стомана и са закрепени с болтове към работните органи, което позволява лесната им подмяна при износването им.

     Машината отговаря на изискванията за безопасност в съответствие с директиви EN 709,  EN 3744,  EN 1553, EN 12100-1.
      Всички правила за безопасна експлоатация са описани в инструкция.

Още подобни стоки

История на разгледаните продукти