Монтажен куфар RS 341 S00 за гъвкави неръждаеми тръби (кат.номер - rs341s00)

Предлага сe от: Цветив ЕООД
Каталожен номер: rs341s00
Актуализиран на: 29.09.2020
Гаранция: Уточнява се с търговеца
Наличност: Уточнява се с търговеца
add_to_favourities  Добави към
 електронния бележник
240.00 лв. Цена: 230.00 лв.
Вашето запитване за: Монтажен куфар RS 341 S00 за гъвкави неръждаеми тръби
До: Цветив ЕООД
*
*
*
*


*
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.

Продуктово представяне

Монтажната система RS 341 S00 се състои от монтажен куфар, съдържащ инструменти необходими за по-нататъшната обработка на изключително огъваемите тръби RS 341 S00 и на гъвкавите тръби RS 341 S00 с паралелно –пръстеновидна вълна от неръждаема стомана AISI 316L и AISI 316H в светли диаметри DN 12, DN 16, DN 20, DN 25 без защитни покрития, които имат най-добрата гъвкавост на пазара!

* Снимката е илюстративна. Монтажния куфар съдържа преса, резак и скоби за четирите размера тръби. 

МОНТАЖ

Способната за профилиране изключително гъвкава тръба от монтажната система RS 341 S00 може да се огъва, или другояче да се профилира според индивидуалното изискване с оглед спазване параметрите на тръбата. Преди същинския монтаж е нужно необходимата свръзка от гъвкавата тръба най-напред да се изработи.

Кратък технологичен процес за изработката на завършена профилируема тръба с холендерови гайки:

 1. Най-напред е необходимо да се отмери необходимата дължина от тръбата, включително извивките и да се добавят две вълни.

 2. С помощта на тръбната резачка отделяме отмерената дължина от тръбата по такъв начин, че поставяме резачката върху тръбата така, че режещият нож /колелцето/ да попадне между паралелни вълни, чрез дозатягане на резбованото колелце набутваме ножа докрай чак до повърхността на маркуча. Чрез завъртане на резачката около маркуча и по-нататъшно притискане на ножа върхмаркуча отрязваме същия. Внимание! Трябва да се внимава за постигането на бездефектен разрез /без оръфвания и без деформации/, който е важен за образуването на доброкачествена седлова повърхност за уплътнение!

 3. Върху тръбата нахлузваме съответната холендерова гайка с правилна ориентация на посоката, а краят на тръбата поставяме в съответният отвор на една от скобите така, че от страната на скобата да стърчи една свободна вълна без жлеба /нута/, която е предназначена за разпресоване.

 4. След това вкарваме скобата до определения жлеб /нут/ на пресата така, че срещу удараната страна на пресата да бъде разположена една свободна вълна.

 5. Сега с няколоко удара на свободната страна на пресата разпресоваме последната свободна вълна така, че да образуваме равно плоско фланцево опорно стъпало, което служи като седлова повърхност за уплътнение и евентуално като насрещен елемент. За качественото образуване на уплътняваща повърхност е важно при операцията разпресоване на тръбата да се придържа така, че въображаемата ос на тръбата да се слива с въображаемата ос на пресата. Образуваната седлова повърхност трябва да бъде гладка, без дефекти и перпендикулярна на остта на тръбата.

 6. Зад разпресованата вълна надяваме съответния предпазен затегаем пръстен и го затваряме. По този начин защитаваме гайката срещу свличане от тръбата.

 7. Гайката преместваме в края на тръбата, а другият край на тръбата обработваме по същият начин като в точки 3,4,5 и 6.

 8. В двете гайки поставяме съответните уплътнения и тръбата е подготвена за монтаж. Внимание! Никога не извършвайте монтаж на тръбата без използване на съответното уплътнение!

Монтажът на профилируемите гъвкави тръби от монтажната система RS 341 S00 се извършва чрез навинтване на съответното накрайниково завинтване върху съответния извод на разпределителната мрежа и върху уреда с използване на уплътняващи материали. В мястото на свързване е необходимо да се проконтролира качеството на седловите повърхностти и уплътненията!

Необходимо е, при инсталирането на споменатата тръба да бъде избрано такова разположение, което да гарантира, че няма да се стигне при евентуалната експлоатация до каквато и да е повреда на гъвкавата тръба. В никакъв случай тръбата не трябва да бъде прекарвана през места, където би могла да бъде изложена на пряк пламък или топлина извън обхвата на работните температури!

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА

Куфараната монтажната система RS 341 S00 е произведена в съответствие с действащите норми и предписания в Европейския Съюз. Гъвкавите тръби са одобрени за използване с изпитания и сертификати валидни за Европейския съюз.

Технически параметри

 

 

 

 

 

Номинален светъл отвор

DN

12

16

20

25

Вътрешен диаметър на тръбата

mm

12,5

16,3

20,7

25,8

Външен диаметър на тръбата

mm

16,6

21,4

26,5

31,7

Мин. допустим радиус на огъване Rmin.

mm

20

25

30

35

Допустимо работно налягане при 20?С

bar

18

11

14

10

Температурен интервал /само на тръбата/

?C

 

-270? до + 600?

Допустима работна температура на свръзката – комплект

?C

 

+ 250?

Присъединителна резба на Холендровата гайка ISO 228-1

G

1?2?

3/4?

1?

1 1/4?

ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ:

Фирма “ЦВЕТИВ” ЕООД – гр. Варна

Склад: гр. Варна, ул. Перла 20

Тел.: +359 / 52 / 75 02 25

Характеристики

Производител WITZENMANN OPAVA

Условия за доставка, Плащане, Гаранция, Връщане на стока

Начин на плащане:

Стандартна процедура за разплащане в България - с наложен платеж, ако не ви удовлетворя ще имате възможност да договорите при потвърждение на поръчката от страна на Търговеца

Начин на дoставка:

Стандартна доставка с куриер, ако не ви удовлетворя ще имате възможност да договорите при потвърждение на поръчката от страна на Търговеца

Гаранция:

Уточнява се с търговеца,

Връщане на стока:

Минимум 14 дни след датата на получаване за стоки подлежащи на връщане, съгласно закона за електронната търговия в Р.България и общите условия на търговеца.

Всичко от същата серия

Информация за доставчика

Информация за Търговеца Цветив ЕООД
Име: Цветив ЕООД
Адрес: 9000 България
Trade site: http://tsvetiv.com/

Информация от Цветив ЕООД
За Цветив ЕООД

Фирма „Цветив” ЕООД е продължител на дейността на фирма ЕТ „Цветан Цветков - Цветив”, регистрирана през 1992 год. в гр. Варна, с основен предмет на дейност – търговия с технически стоки.

Основателят на фирмата инж. Цветан Цветков е с технически опит, придобит при работата му във възлови области на икономиката – електромонтаж в промишлени предприятия, корабостроене, изпитания на електроизделия за бита. Този опит предопредели и насоката на търговската дейност на фирмата – търговия с технически изделия и материали /кабели, термостати, стъклени глобуси за осветителни тела, гъвкави връзки за флуиди, компенсатори на топлинни разширения, термометри и др./.

През годините след 1992 год. инж. Цветан Цветков, чрез фирмата си, е бил представител на водещи европейски производители за българския пазар /и се още е представител на някои от тях/:

 • RapoSklo, spol.s.r.o. /Република Чехия/

 • Metra Šumperk s.r.o. /Република Чехия/

 • Backer Elektro CZ a.s. s.r.o. /Република Чехия/

 • Witzenmann /Германия/

 • ProPs s.r.o. /Република Чехия/

 • Microtherm CZ s.r.o. /Република Чехия/

 • Termoregolatori Campini Corel SPA /Италия/

Основни принципи на работа на фирма „Цветив” ЕООД винаги са били:

 • Предлагане на пазара на възможно най-качествени европейски технически продукти!

 • Оказване на компетентно съдействие на потенциалните клиенти, за решаване на техническите им проблеми и избора на подходящите за тях материали и изделия по параметри, и функционалност!

 • Оказване помощ на потенциалните клиенти при избор на изделия и материали, като се отчитат изискванията на стандартите и оптималното съотношение цена-качество!

Лични данни

1.ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА tsvetiv.com

1.1. Личните данни, които се събират при извършване на доброволна регистрация /Клиентски профил/ или подадена от Клиента поръчка или изпращане от клиента запитване до tsvetiv.com относно интересна за вас услуга са:

- име и фамилия,
- имейл адрес,
- телефонен номер и/или други,
- адрес за доставка на избраната от вас стока или услуга.
- IP адрес от който се извършва конкретната операция, с цел оторизиране разкриване на идентичността на потребители в случаите, когато това е необходимо в изпълнение на закона, юридически процедури, анализ на трафика към сайтовете и предпазване от злонамерени атаки;


1.2. С цел нормалното обезпечаване на процеса на он-лайн заявка на услуги, на Клиентът се предоставя възможност да изяви своето изрично съгласие, че като предоставя по горе описаните свои лични.
Той се съгласява, че те могат да бъдат използвани от последния за следните цели:

а) За поддържане на акаунта на Клиента, включително генериране на заявки за поръчки, изпращане на поръчани стоки и услуги, генериране на необходимите документи;
б) изпращане на Бюлетини или периодични уведомления по имейл, в случай, че е предоставил такова изрично съгласие;
в) осъществяване на пазарни проучвания, наблюдение на продажбите и клиентското поведение.
г) за връзка с клиента във връзка с изпълнение на конкретна поръчка или процесите по изпълнението и. Действието се извършва от оторизиран служител на ТЪРГОВЕЦА.

1.3 Лични данни, които се събират автоматично:

Когато посещавате някоя от уеб страниците ни, нашият уеб сървър автоматично разпознава и събира Вашия IP адрес, който е определен от Вашия доставчик на интернет услуги като не Ви идентифицира лично. Тези данни се записват в сърварните ни Log Files.
Те съдържат съвкупност от системна информация за потребителя: IP адрес; ISP (Internet Service Provider); браузъра, който използвате, когато посещавате сайт от групата (като Google Chrome, Internet Explorer и Mozilla Firefox ); времето, което сте прекарали в даден сайт и кои страници в сайта сте посетили.
Какво е БИСКВИТКА(Cookie)?
Бисквитки (Cookie): това е количество информация, която уеб сървърът изпраща на уеб браузъра, позволявайки на сървъра да събира обратна информация от браузъра. Вие можете да изберете да изтриете бисквитките генерирани от сайтовете чрез опциите на всеки браузър. В някой случаи, липсата на възможност съхранение на бисквитки, може да повлияе на взаимодействието с някой сайтове.

Повече информация за / cookie / можете да намерите на http://www.allaboutcookies.org/faqs/cookies.html
Нашите сървери не генерират Бисквитки (Cookies).
Комуникацията между клиентски браузер и нашия сайт се осъсществява на базата на /Сесия за връзка/ чрез която се поддържа връзката между клентския браузер и сайта. Тя изтича в момента когато затворите връзката към нашия сайт. Ние събираме за ваше удобство информация за артикулите които сте разглеждали по време на посещението в нашият сайт, събираме също информация за направените от вас търсения и сортировки. Тази инфомация е валидна само в рамките на текущото ви посещение и не ви индефицира директно.
По време на разглеждане на нашия сайт, с помощта на трети стани като /Гугъл статистика/ ние се добиваме с информация колко клиента са посетили страницата ни, като статистиката е анонимна.
- Нямаме достъп до /бисквитки/ на трети страни. Организациите на трети страни, които поставят бисквитки, имат собствени строги правила за поверителност. Уеб указателите (Web beacons) са файлове, които позволяват на даден уеб сайт да събира информация за броя на потребителите, които са го посетили и да има достъп до техните ‘бисквитки’ (‘cookies’). Повече информация за уеб указателите можете да намерите на: http://www.allaboutcookies.org/faqs/beacons.html


1.4 Действия на tsvetiv.com, с цел защита личните данни на Клиента:
С цел за съхранение на минимално количество от лични данни за Клиента, ние сме възприели следната търговска политика:

- Всеки един КЛИЕНТ може да направи поръчка или запитване към tsvetiv.com, без да се налага да има задължителна регистрация.
Всеки клиент има възможност да попълни само необходимата лична информация която ще му позволи да осъществи директен контакт с tsvetiv.comчрез формата за обслужване на поръчката или чрез формата за изпращане на запитване.
Преди да изпрати тази информация КЛИЕНТА има възможност изрично да се съгласи или откаже изложената в него информация да бъде използване за целите описани в секция 7 от настоящият документ.
- Паролата, която се създава автоматично при генериране на поръчка е шифрована, за да се осигури защита срещу неразрешен достъп до Вашата лична информация.
- Запазването на поверителността и сигурността на личната информация на Клиента е с най-висок приоритет. Достъп до нея имат само на онези служители на tsvetiv.com, които трябва да влязат в контакт с нея, с цел обработка на вашата поръчка , запитване или изпращане на маркетингово съобщение в случай, че сте дали изрично съгласие.
Клиентската информация ще остане поверителна, освен когато разкриването й се изисква по силата на закон или за технически цели.
- tsvetiv.com съхранява Вашата лична информация толкова дълго, колкото е необходимо да се гарантира професионалното ви обслужване. В общия случай , съхраняваме Вашите лични данни докато съществува Вашият профил в търговския сайт или докато Вие изрично не пожелаете данните да бъдат заличени. Предоставената и събирана от Вас информация няма да се продава или да се предоставя за ползване безвъзмездно на когото и да е било без личното Ви съгласие за това.
- Предоставяне на информация може да стане в случай на поискване от съответните държавни органи и институции, по ред и в случаи, определени в действащото българско законодателство. Ние полагаме максимално възможни усилия, за да защитим личната Ви информация, но въпреки това, при споделяне на информация в интернет следва да имате предвид, че предаването на информация по интернет никога не може да бъде напълно сигурно, както и че сигурността не може да бъде напълно гарантирана.


1.5 Права и възможности на Клиента във връзка с обработване на личните му данни:
Клиента разполага с определени права съгласно приложимото законодателство по отношение на личните данни, които се съхраняват , а именно:

а). Клиента има право да изисква достъп и да получите информация по отношение личните данни, които се съхраняват за него, както и информация, касаеща целите на обработването;
б). Клиента има право по всяко време да поиска коригиране на неточни данни, свързани с него, както и допълване на непълните данни, ако това е целесъобразно и/или необходимо с оглед целта, с която данните се обработват;
в). Клиента по всяко време може да оттегли съгласието си за използване на неговите лични данни, които са предоставени в предходен момент;
г). Ако Клиента прецени, че не желае tsvetiv.com да обработва личните му данни, то същия имате право да бъде //забравен//, т.е. Клиента може по всяко време да поиска личните му данни да бъдат изтрити при наличие на някое от следните основания:
- личните данни повече не са необходими за целите, за които са били събрани или обработвани по друг начин;
- в случай, че се оттегли съгласието си за обработване на личните му данни;
- ако личните данни се обработват незаконосъобразно;
- в случай, че Клиента е възразил срещу обработването на личните му данни;
- други случаи, предвидени в законодателството, уреждащи защитата на личните данни;


1.6 Всички изброени права може да упражнени чрез подаване на писмено заявление в свободна форма на електронен адрес на tsvetiv.com: office@tsvetiv.com
Заявлението трябва да съдържащо най-малко следното:

1. потребителско име, имейл и други данни за идентифициране на съответното физическо лице;
2. описание на искането;
3. предпочитана форма за предоставяне на информацията;
Подаването на заявлението е напълно безплатно. Срокът за разглеждане на заявлението е едномесечен, считано от датата на получаване на заявлението.

1.7 Полезна информация за КЛИЕНТА:

Има редица полезни Интернет информационни ресурси, които могат да са ви от полза, с цел да контролирате поверителността си онлайн, ето един полезен линк
- инициативата за мрежова реклама http://www.youronlinechoices.com/bg/. Горещо ви препоръчваме да се запознаете с функциите и настройките за поверителност на браузъра ви, който използвате.
За да научите повече как ние ползваме трета страна за събиране и използване на информация Търговските ни сайтове моля, посетете следните страници: http://www.google.bg/privacypolicy.html

 

Още подобни стоки

История на разгледаните продукти