Гребло за сняг (кат.номер - 55)

Предлага сe от: Призма 50 ООД
Каталожен номер: 55
Актуализиран на: 19.08.2019
Плащане: в брой, по банков път
Призма 50 ООД приема плащане с кредитни и дебитни картни
Доставка: по куриер
Гаранция: Уточнява се с търговеца
Наличност: Уточнява се с търговеца
add_to_favourities  Добави към
 електронния бележник
Вашето запитване за: Гребло за сняг
До: Призма 50 ООД
*
*
*
*


*
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.

Продуктово представяне

Гребло за сняг за прикачане към мотоблокове BCS
Продуктите на BCS са сертифицирани по всички норми и с тях може да се кандидатства по Европейски програми за финансиране, тъй като произхода им е изцяло европейски.

Условия за доставка, Плащане, Гаранция, Връщане на стока

Начин на плащане:

в брой, по банков път

Начин на дoставка:

по куриер

Гаранция:

Уточнява се с търговеца,

Връщане на стока:

Минимум 14 дни след датата на получаване за стоки подлежащи на връщане, съгласно закона за електронната търговия в Р.България и общите условия на търговеца.

Информация за доставчика

Информация за Търговеца Призма 50 ООД
Име: Призма 50 ООД
Адрес: бул. Пловдив 4023 България
Телефон: 032/279888
Мобилен телефон: 0889043971
Факс: 032 634 427
Trade site: http://prizma50.tradernet.eu/

Адреси и контакти за връзка с фирмата:
1. Централен офис: бул.Асеновградско шосе 1
2. Складова база: бул.Асеновградско шосе 1
Информация от Призма 50 ООД
ЗА НАС

 

      

„Призма 50” ООД произвежда мотофрези, които се изработват в завода ни в гр. Пловдив. Прозводството включва още широка гама прикачен инвентар за мотофрези и поддръжка на постоянен набор от резервни части.

 Производствените процеси са под контрола на система за качество ISO 9001, сертифицирана от TUV.

В дейността на фирмата са включени още и дистрибуция на косеща техника с марката BCS, мотопомпи, генератори, двигатели и резервни части.

Освен широкия асортимент предлагана техника, тук винаги може да отправите въпросите относно работата и поддръжката на машините към добре подготвени специалисти. 

    

 

Начин за доставка

 Уважаеми клиенти, доставката на стоките става по куриер. Плащането става с наложен платеж или по банков път.

За повече информация - тел.: 032 279 888

Предимствата на мотофреза FORTECO

Бихме искали да представим на Вашето внимание една здрава, лека и удобна за ескплоатация мотофреза, предназначена за механизирано окопаване на зеленчукови полета, овощни градини и оранжерийни култури. Използва се за почвообработка с дълбочина до 30 см за унищожаване на плевели.
      Всички функционални детайли са изцяло метални, а въртящите се елементи са монтирани на търкалящи се лагери. Конструкцията е унифицирана за монтаж на различни модели четиритактови бензинови и дизелови двигатели с мощност от 3 до 8 НР.

        Редуктора е верижен, а корпусът му е пресован от дебела стоманена ламарина (2,5 мм), което предава голяма якост на конструкцията. Специалната пружинна конструкция на верижното зъбно колело поема усукванията, гаси вибрациите и намалява шума при работа. Близко разположените болтове на редукторa го предпазват от навлизане на пръст и  твърди частици. Всички движeщи се части са изработени от метал, а лагерите на машината имат допълнителна усилена защита и са защитени от запрашаване. Конструкцията е напълно разглобяема, което позволява лесна техническа поддръжка и ремонт.

Двигателя  е снабден с датчик за ниско ниво на маслото в картера, въздушният филтър се почиства механично и е за многократна употреба, бензиновия резервоара е галванизиран срещу корозия от водните пари, а изгорелите газове се отклоняват странично от оператора на мотофрезата. Двигателят се защитава от претоварване чрез назъбен трапецовиден ремък, управляван от задвижваща станция.

Кормилото е ергономично с възможност за регулиране, а  при транспортиране на машината се демонтира ръчно без употребата на инструмнети.

 Работните органи са компактни, позволяващи 3 фиксирани настройки на работната ширина от 30 до 90 см, в зависимост от отглежданите култури, големината на редовете и междуредовите разстояния. Широката база на лагерите гарантира по-висока стабилност на работните органи и запазването за по-дълго време на самите лагери.

Мотичките са изработени от качествена термообработена легирана стомана и са закрепени с болтове към работните органи, което позволява лесната им подмяна при износването им.

     Машината отговаря на изискванията за безопасност в съответствие с директиви EN 709,  EN 3744,  EN 1553, EN 12100-1.
      Всички правила за безопасна експлоатация са описани в инструкция.

Още подобни стоки

История на разгледаните продукти