Генератор SPG 3000 (кат.номер - 1174)

Предлага сe от: Призма 50 ООД
Каталожен номер: 1174
Актуализиран на: 05.06.2020
Плащане: по банков път/брой
Призма 50 ООД приема плащане с кредитни и дебитни картни
Гаранция: 24 месеца
Наличност: Уточнява се с търговеца
add_to_favourities  Добави към
 електронния бележник
Цена:567.00 лв.
Вашето запитване за: Генератор SPG 3000
До: Призма 50 ООД
*
*
*
*


*
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.

Продуктово представяне

Генераторът е с мощност 3000W, изходящо напрежение 220W
Генератора е предназначен за вили и къщи със средно потребление на електроенергия.
Генераторът е със следните характеристики: заземяване: да обезшумяване: не транспортна рамка с колела: не изходи 220W: 1 изход 12V: да волтомер: да горивомер: да тегло: 45 кг LxWxH mm: 510x415x425 ниво на шум: 69 dB условен разход на гориво: 1.25-1.79 л/ч капацитет на резервоара: 15 л. двигател, мощност: 4-тактов, 6.5 к.с. фази: монофазен изх. напрежение: 220 V изх. мощност MAX: 3000 W честота: 50 Hz

Условия за доставка, Плащане, Гаранция, Връщане на стока

Начин на плащане:

по банков път/брой

Начин на дoставка:

Стандартна доставка с куриер, ако не ви удовлетворя ще имате възможност да договорите при потвърждение на поръчката от страна на Търговеца

Гаранция:

24 месеца

Връщане на стока:

Минимум 14 дни след датата на получаване за стоки подлежащи на връщане, съгласно закона за електронната търговия в Р.България и общите условия на търговеца.

Информация за доставчика

Информация за Търговеца Призма 50 ООД
Име: Призма 50 ООД
Адрес: бул. Пловдив 4023 България
Телефон: 032/279888
Мобилен телефон: 0889043971
Факс: 032 634 427
Trade site: http://prizma50.tradernet.eu/

Адреси и контакти за връзка с фирмата:
1. Централен офис: бул.Асеновградско шосе 1
2. Складова база: бул.Асеновградско шосе 1
Информация от Призма 50 ООД
ЗА НАС

 

      

„Призма 50” ООД произвежда мотофрези, които се изработват в завода ни в гр. Пловдив. Прозводството включва още широка гама прикачен инвентар за мотофрези и поддръжка на постоянен набор от резервни части.

 Производствените процеси са под контрола на система за качество ISO 9001, сертифицирана от TUV.

В дейността на фирмата са включени още и дистрибуция на косеща техника с марката BCS, мотопомпи, генератори, двигатели и резервни части.

Освен широкия асортимент предлагана техника, тук винаги може да отправите въпросите относно работата и поддръжката на машините към добре подготвени специалисти. 

    

 

Начин за доставка

 Уважаеми клиенти, доставката на стоките става по куриер. Плащането става с наложен платеж или по банков път.

За повече информация - тел.: 032 279 888

Предимствата на мотофреза FORTECO

Бихме искали да представим на Вашето внимание една здрава, лека и удобна за ескплоатация мотофреза, предназначена за механизирано окопаване на зеленчукови полета, овощни градини и оранжерийни култури. Използва се за почвообработка с дълбочина до 30 см за унищожаване на плевели.
      Всички функционални детайли са изцяло метални, а въртящите се елементи са монтирани на търкалящи се лагери. Конструкцията е унифицирана за монтаж на различни модели четиритактови бензинови и дизелови двигатели с мощност от 3 до 8 НР.

        Редуктора е верижен, а корпусът му е пресован от дебела стоманена ламарина (2,5 мм), което предава голяма якост на конструкцията. Специалната пружинна конструкция на верижното зъбно колело поема усукванията, гаси вибрациите и намалява шума при работа. Близко разположените болтове на редукторa го предпазват от навлизане на пръст и  твърди частици. Всички движeщи се части са изработени от метал, а лагерите на машината имат допълнителна усилена защита и са защитени от запрашаване. Конструкцията е напълно разглобяема, което позволява лесна техническа поддръжка и ремонт.

Двигателя  е снабден с датчик за ниско ниво на маслото в картера, въздушният филтър се почиства механично и е за многократна употреба, бензиновия резервоара е галванизиран срещу корозия от водните пари, а изгорелите газове се отклоняват странично от оператора на мотофрезата. Двигателят се защитава от претоварване чрез назъбен трапецовиден ремък, управляван от задвижваща станция.

Кормилото е ергономично с възможност за регулиране, а  при транспортиране на машината се демонтира ръчно без употребата на инструмнети.

 Работните органи са компактни, позволяващи 3 фиксирани настройки на работната ширина от 30 до 90 см, в зависимост от отглежданите култури, големината на редовете и междуредовите разстояния. Широката база на лагерите гарантира по-висока стабилност на работните органи и запазването за по-дълго време на самите лагери.

Мотичките са изработени от качествена термообработена легирана стомана и са закрепени с болтове към работните органи, което позволява лесната им подмяна при износването им.

     Машината отговаря на изискванията за безопасност в съответствие с директиви EN 709,  EN 3744,  EN 1553, EN 12100-1.
      Всички правила за безопасна експлоатация са описани в инструкция.

Още подобни стоки

История на разгледаните продукти